16. joulukuuta 2012

Shelttien pikkujoulut

Tänään käytiin Etelä-Suomen Sheltit Ry:n järjestämissä pikkujouluissa ja kivaa oli! Oli kylmä ja myrskyinen sunnuntaipäivä... ja shelttejä oli tullut lenkille ennätysmäärä! En tiedä laskiko kukaan tarkkaa määrää, mutta suunnilleen 30 shelttiä omistajineen valloitti Salmen ulkoilualueen. Monta kymmentä toisilleen vierasta koiraa juoksemassa vapaasti ympäriinsä ilman ongelmia. Kyllä shetlanninlammaskoira on sitten hieno koirarotu.

Hullu shelttiporukka vaeltamassa tuulessa ja tuiskeessa.



Näkyvyys heikko






Vaikka kaikki shelttisankarit olivatkin taas todella ihania, tällä kertaa shown varastivat nämä kaksi pientä suloista otusta:

Porukan pienimmät

Moi oon aika söpö.

Voikohan kytevä pentukuume pysyä aisoissa enää tämän jälkeen?
 
 Seuraavassa kuvaotokset lenkin dramaattisimmista hetkistä:

Tääl on JOTAIN! -- takaa kuuluu pieni ääni "ÄITI odota! ÄITI mä tuun kans!"

odotan sittenki täällä ...

Myös Nanan osalta lenkki meni huomattavasti paremmin kuin viime kerralla ja neiti oli virtaa täynnä. Muutettiin taktiikkaa siinä määrin, ettei annettu koko lenkin aikana lainkaan nameja ja pidettiin muutenkin huomio aika vähäisenä. Ja suunnitelma toimikin kohtuullisen hyvin ja neiti viiletti muiden mukana, tietysti pitäen meitä lampaita tarkasti silmällä. Hieman leikin tynkääkin syntyi kun löytyi samantasoista seuraa: 4,5kk vanha shelttipentu. Hienoa Nana...

Iskä mitä sä siellä ojassa istut?





Lenkki kesti suunnilleen puolitoista tuntia ja sen jälkeen oli mukava vetäytyä takkatupaan lämmittelemään glögin ja makkaran ääreen. Mahduttiin kaikki tupaan hyvin sisään vaikka meitä oli aika monta, ja makkaraakin riitti kaikille.



Oisko sul mitää mulle?
 


2. joulukuuta 2012

Joulukalenteri!

Jes! Joulukuu alkoi lumisissa merkeissä, tietty maailman kivointa Nanan mielestä. Vielä kivempaa siitä teki se, että tontut olivat tuoneet kamusille omat joulukalenterit! Kalentereista onkin muodostunut jo kahden päivän kokeilun jälkeen varsinainen hittituote. Sisältö on kaikkien yllätykseksi priimatavaraa, joka maistuu molemmille paremmin kuin hyvin. Pitemmittä höpinöittä kuvapäivitys, teemana joulukalenterin avaus.

Tätä mun elämä on, päivästä toiseen...

Ollaan näin nätisti, saako jo avata?!

Niin hyvää!

Oliver Nanan apajilla.

Please, no touching of my calendar.

Mitä tääl on?

Joulukalenteripaperikin maistuu oikein hyvältä.